Standhouders 2017-09-05T11:00:44+00:00

Deelnemen aan onze handwerkbeurs?

Beursopzet

Een beurs valt of staat met het juiste aanbod. Bezoekers komen immers voor diversiteit en kwaliteit van het aanbod. Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe producten als aanvulling op de beurs. Onderdelen die wij sowieso willen aanbieden zijn quilten, vilten, breien, borduren, haken, patchwork, zelfmaakmode, kantklossen, weven, spinnen, naai- en borduurmachines, breimachines, kralen, knopen en sieraden. Aan het product/materiaal aanbod voegen we vele workshops en demonstraties toe, zodat bezoekers de nieuwste ontwikkelingen en trends kunnen ontdekken, leren en uitproberen.

Wegens het succes van voorgaande jaren zetten we ook dit jaar weer een grootse expositie op. Verschillende kunstenaars laten hun meest recente werk zien, zowel traditioneel als modern. Alle kunst is uiteraard tot stand gekomen middels een handwerkvorm.

Inschrijfformulier

Wilt u deelnemen aan de Handwerk en Quiltdagen? Download dan hier het inschrijfformulier. Neem gerust telefonisch contact op of via mail om de inschrijving te bespreken of vragen te stellen. U kunt het ingevulde formulier naar ons mailen, faxen of per post versturen.

Publiciteit

De publiciteit is een belangrijk aspect om ervoor te zorgen dat er veel bezoekers komen. Om u een beeld te geven van onze campagne ziet u hier een overzicht van wat wij standaard doen:

  • Flyers: We verspreiden ca. 80.000 flyers met behulp van de deelnemers en diverse andere kanalen.
  • Posters: Er worden ca. 1.000  A0 posters geplaatst of geplakt in de regio Utrecht.
  • Persbericht: naar 250 redacties van landelijke tijdschriften, vakbladen, kranten etc.
  • Advertenties/advertorials: In diverse vakbladen zoals o.a. Stitch Enzo, Quiltersgilde, Quilt Enzo, Hobbyhandig, Handwerken zonder Grenzen worden advertenties geplaatst en/of zij nemen ons mee in nieuwsbrieven/agenda’s. Daarnaast komt er 2 weken èn 1 week voor aanvang een aankonding van de beurs in circa 800.000 Huis aan Huisbladen te staan in de regio’s Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn en Tiel.
  • Regionale media en kortingsacties: Regionale media zoals lokale/regionale tv/radio, kortingsacties via diverse websites, kranten en tijdschriften.
  • Googleadwords en Facebookads.
  • Websites en Agenda’s: Naast op alle sites van de deelnemers zorgen we ervoor dat de beurs op zoveel mogelijk uitagenda’s, relevante startpagina’s of creatieve sites staat.
  • Nieuwsbrief: Er worden in de aanloopweken van de beurs diverse nieuwsbrieven verstuurd met de laatste nieuwtjes en een kortingsbon van € 2,00 op de entreeprijs.

Naast bovenstaande stellen wij jaarlijks een extra plan op die specifiek gericht is op de thema’s van dat jaar.

Tafels en stoelen

Er zijn twee soorten tafels te huur. Tafels van 200 x 80 cm: € 10,00 per stuk, excl. btw. En tafels van 120 x 80 cm: € 7,00 per stuk, excl. btw. Stoelen zijn gratis.

Laden en lossen

De Beursfabriek heeft 6 roldeuren van 3 x 3 m waarbij gelost kan worden. Het is niet toegestaan om met auto’s in de locatie te rijden. Wij raden dan ook aan om zelf steekkarretjes mee te brengen.

Opbouw- en afbouwtijden

De opbouwtijden zijn op woensdag van 12.00 tot 20.00 uur en op donderdag van 7.00 tot 10.00 uur. Afbouw op zaterdag als de beurs is afgelopen, vanaf 17.00 uur. Tijdens de opbouw zorgen wij voor koffie en thee met wat lekkers. Ons streven is om naast een succesvolle beurs ook een prettige en gezellige beurs te organiseren!